Brunchklubben – netværk og podcast for singlekvinder

 

Brunch og netværk:

Her møder du andre singlekvinder i alderen 30-65 år fra dit område og skaber (sandsynligvis) grundlag for dybere venskaber og en masse lækre oplevelser og snakke med andre, der er samme sted i livet som dig. 

 

Podcast om at få det bedste ud af friheden som single (kommer snart):

Brunchklub for singlekvinder får lige om lidt også en gratis podcast om at få det bedste ud af friheden som single med emner som f.eks.: Personlig udvikling, kreativitet, iværksætteri mm. 

 

Fordi:

 

Måske kender du også det, at dit liv er mere stille, end du egentlig ønsker?  Du har sikkert veninder og kolleger, men de har også mand og børn, de vil bruge tid med – så du har al den her frihed som single til oplevelser og hygge – men ikke nogen at bruge den med.

 

Det er en udfordring, som rigtig mange singlekvinder har.

 

Rigtig mange bøvler også med længslen efter kærligheden, med kærestesorger eller med at finde ægte glæde, mens de er singler.

 

Brunchklubben er en klub og et fællesskab, der taler til begge disse udfordringer under mottoet:

 

“Du er ikke single – du er fri!”.

 


 

Alt det praktiske om Brunchklubben

 

Hvor foregår det?

Brunch foregår på en restaurant eller café flere forskellige steder i landet, mens du kan høre podcasten via nettet eller din foretrukne podcastapp, når den udkommer snart. 

 

Dvs., at du kan være med til brunch, hvis der er et arrangement i nærheden af dig, og du er også velkommen til selv at oprette arrangementer i grupperne (også andet end brunch). Alle, uanset hvor du bor, kan lytte til podcasten og være med i den store fælles facebook-gruppe, hvor vi diskuterer og støtter hinanden i singlelivet.

 

Pt. er der brunchklub-facebookgrupper i disse byer:

 

Aarhus

Aalborg

Vejle

Randers

Viborg

Kolding

Haderslev

Esbjerg

Holstebro 

Frederikshavn

Odense

Svendborg

Nyborg

Hillerød

København

Slagelse

Frederikssund

Holbæk

Køge

Næstved

 

Du kan finde link til alle brunchklub for singlekvinder-facebookgrupperne her >>


 

Hvordan foregår det?

Der er en facebookgruppe for hver by, hvor alle singlekvinder er velkomne til at oprette og deltage i arrangementer – det kan også være andre ting end brunch.

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du bl.a. får besked om nye afsnit af podcasten og andre informationer og tilbud, der er relevante for singlekvinder.

 


 

Hvad koster det?

Udover at du selv skal betale mad og drikke, hvis du deltager i et brunchklub-arrangement, er det gratis at være medlem af Brunchklubben. 

 

Af og til vil du opleve, at der kommer markedsføring og tilbud på relevante bøger, arrangementer og kurser i klubben, men der er absolut ingen købetvang, og du behøver ikke købe noget for at være med.


 

Hvem kan jeg møde til brunch og netværk?

Du møder andre singlekvinder fra lokalområdet af alle typer i alderen 30-65 år.

 

Det, I har til fælles, er friheden som singler og ønsket om at få endnu mere ud af den frihed i form af oplevelser og meningsfuldt socialt samvær.

 


 

Hvad er alderen på deltagerne?

Brunchklubben er for singlekvinder i alderen 30 – 65 år.

 


 

Hvordan tilmelder jeg mig brunch?

Du skal være medlem af din lokale facebook-gruppe, hvor du kan se alle arrangementer i dit område. Du finder link til alle brunchklub-grupperne her >>

 


 

Hvordan får jeg Brunchklubben til min by?

Er der ikke allerede en gruppe i dit område, kan du kontakte Pïa Loulou, der står for Brunchklubbens overordnede planlægning, og være med til at tage det første skridt. Send en mail til pia@pialoulou.dk, så finder vi ud af noget.

 


 

Teknikken driller mig, hvad gør jeg?

Brunchklubben har desværre ikke ressourcer til at vejlede dig i at bruge Facebook-gruppen, så hvis det driller, kan du evt. få en bekendt til at hjælpe dig. 

 


 

Hvem står bag BrunchKlubben?

Det gør jeg, jeg hedder Pïa Loulou. Som forfatter og coach med speciale i kærlighedsmønstre og singleliv snakker jeg med rigtig mange singlekvinder, der savner veninder, som forstår de følelser og udfordringer, der opstår som single.

 

Min rolle i brunchklub for singlekvinder er at have overblikket over alle brunch-grupperne rundt omkring i landet, udbrede kendskabet til klubben og lave podcasten.

 

Jeg er udover netværksskaber også bl.a. forfatter og coach med speciale i singlekvinder – og det er den erfaring, jeg bruger til at lave podcasten. Den handler om alt, der kan tænkes at være interessant for singlekvinder, der vil have det bedste ud af friheden. 

 

Efter at have lavet forskellige arrangementer med netværk for singlekvinder, fik jeg i september 2021 ideen til at lave Brunchklubben og gik i gang. På under et år var der 20 grupper rundt om i DK.

 

Min vision for Brunchklubben er at gøre livet endnu mere menings- og glædesfyldt for singlekvinder i Danmark gennem netværk og en inspirerende podcast, der ikke kun handler om dating, men også inspirerer til selv tage ansvaret for sit liv i stedet for at gå og vente på en kæreste – noget jeg ville have ønsket fandtes, da jeg selv havde brug for det.Regler for Brunchklubben

Du må bruge de lokale Facebook-grupper til at arrangere f.eks. brunch eller andre hyggelige ting og til at spørge om/diskutere alt, der har med livet som singlekvinde at gøre.

 

Det er IKKE tilladt

 

  • at bruge brunchklubgrupperne til at lave nye undergrupper – f.eks. madklubber eller lignende. Arrangementer i grupperne skal være for alle
  • for fagpersoner eller andre professionelle at reklamere for egne foredrag eller arrangementer (heller ikke selv om de er gratis), ligesom alt andet salg, freebies eller opsøgende arbejde med henblik på salg heller ikke er tilladt uden godkendelse.


Vi hjælpes selvfølgelig ad med at holde en god tone, så alle føler sig velkomne.

 

Tilmeld dig herunder, og få adgang nu: