Som medlem af Brunchklubben kan du deltage i:

 

Brunch:

Her møder du andre singlekvinder i alderen 30-65 år fra dit område og skaber sandsynligvis grundlag for dybere venskaber og en masse lækre oplevelser og snakke med andre, der er samme sted i livet som dig. 

 

BrunchTalks:

BrunchTalks er gratis foredrag eller interviews med forskellige forfattere og eksperter om emner som f.eks.: Inspiration til sund mad for 1 person, selvkærlighed, rejse alene, personlig udvikling, kærlighed, dating mm.

 

Fordi:

 

Måske kender du også det, at dit liv er mere stille, end du egentlig ønsker?  Du har sikkert veninder og kolleger, men de har også mand og børn, de vil bruge tid med – så du har al den her frihed som single til oplevelser og hygge – men ikke nogen at bruge den med.

 

Det er en udfordring, som rigtig mange singlekvinder har.

 

Rigtig mange bøvler også med længslen efter kærligheden, med kærestesorger eller med at finde ægte glæde, mens de er singler.

 

Brunchklubben er en klub og et fællesskab, der taler til begge disse udfordringer under mottoet:

 

“Du er ikke single – du er fri!”.

 


 

Alt det praktiske om Brunchklubben

 

Hvor foregår det?

Brunch foregår på en restaurant eller café flere forskellige steder i landet, mens BrunchTalks foregår online i den fælles facebookgruppe, der danner rammen om Brunchklubben.

 

Dvs., at du kan være med til brunch, hvis der er et arrangement i nærheden af dig – og du kan være med til talks, uanset hvor du bor, så længe du har en internetforbindelse og er medlem af Facebook-gruppen.

 

Pt. er der brunchklubber i:

 

Aarhus

Aalborg

Vejle

Randers

Viborg

Kolding

Haderslev

Esbjerg

Holstebro 

Frederikshavn

Odense

Svendborg

Nyborg

Hillerød

København

Slagelse

Frederikssund

Holbæk

Køge

 


 

Hvordan foregår det?

Brunch bliver arrangeret af frivillige fra hver by, så der er brunch i de byer, hvor der er nogen, som vil hjælpe med at arrangere.

 

Vil du med til brunch, skal du være medlem af Brunchklubbens facebook-gruppe, hvor du under “Begivenheder” kan se en oversigt over, i teksten til hver begivenhed, hvordan du tilmelder dig.

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du bl.a. får overblik over, hvad der sker hvornår i Brunchklubben.

 


 

Hvad koster det?

Udover at du selv skal betale mad og drikke, hvis du deltager i brunch, er det gratis at være medlem af Brunchklubben. 

 

Af og til vil du opleve, at der kommer markedsføring og tilbud på relevante bøger og kurser i klubben, men der er absolut ingen købetvang, og du behøver ikke købe noget for at være med.


 

Hvem kan jeg møde til brunch?

Du møder andre singlekvinder fra lokalområdet af alle typer.

 

Det, I har til fælles, er friheden som singler og ønsket om at få endnu mere ud af den frihed i form af oplevelser og meningsfuldt socialt samvær.

 


 

Hvad er alderen på deltagerne?

Brunchklubben er for singlekvinder i alderen 30 – 65 år.

 

Til nogle arrangementer kan der være sat aldersgrænser for, hvem der kan deltage – til de fleste arrangementer vil der blive lavet bordplaner, så du så vidt muligt kommer til at sidde med nogen på cirka din egen alder. Du kan læse detaljer om alder i teksten, der beskriver de enkelte arrangementer.

 


 

Hvor mange bliver vi til hver brunch?

Det er ikke til at sige på forhånd, hvor mange der kommer.

 

Det er desuden frivillige, der arrangerer hver brunch, så de styrer hver især, om de f.eks. vil lave et lille arrangement for 5 personer, eller om de kan overskue et større for 20 eller flere. 

 


 

Hvordan tilmelder jeg mig brunch?

For overblikkets skyld er alle arrangementer samlet under “Begivenheder” inde i vores fælles facebook-gruppe, som danner rammen om Brunchklubben. Dvs., at du bliver nødt til at have en facebook-profil for at deltage.

 

I teksten, der beskriver hvert enkelt arrangement, står der, hvad du skal gøre for at tilmelde dig. Tit vil der være tilmelding via sms eller mail direkte til arrangøren i den pågældende by.

 

Det er vigtigt, at du kun tilmelder dig, hvis du rent faktisk har i sinde at dukke op – eller sørger for at melde afbud i god tid. Ellers risikerer arrangøren at skulle betale for en tom plads til restauranten. Så jeg håber, du vil være med til at gøre det nemt at være arrangør, så vi sikrer, at de har lyst til at blive ved. Til glæde for os alle sammen.

 


 

Hvordan får jeg Brunchklubben til min by?

Er der ikke allerede brunch i dit område, kan du kontakte Pïa Loulou, der står for Brunchklubbens overordnede planlægning, og blive frivillig arrangør. Send en mail til pia@pialoulou.dk.

 


 

Teknikken driller mig, hvad gør jeg?

Brunchklubben har desværre ikke ressourcer til at vejlede dig i at bruge Facebook-gruppen, så hvis det driller, kan du evt. få en bekendt til at hjælpe dig. 

 


 

Hvem står bag BrunchKlubben?

Det gør jeg, jeg hedder Pïa Loulou. Som forfatter og coach med speciale i kærlighedsmønstre og singleliv snakker jeg med rigtig mange singlekvinder, der savner veninder, som forstår de følelser og udfordringer, der opstår som single.

 

Min rolle i Brunchklubben er at have overblikket over alle brunch-arrangementerne rundt omkring i landet og koordinere med de frivillige arrangører.

 

Jeg holder også selv BrunchTalks, hvor jeg bruger min baggrund som coach for singlekvinder til at fortælle om emner inden for f.eks. kærlighed, dating, personlig udvikling og venskaber – ligesom jeg inviterer relevante forfattere eller eksperter til talks eller interviews.

 

Efter at have lavet forskellige arrangementer med netværk for singlekvinder, fik jeg i september 2021 ideen til at lave Brunchklubben og gik i gang med at få kontakt til frivillige rundt omkring i Danmark, som ville være med til at arrangere.

 

Min vision for Brunchklubben er at gøre livet endnu mere menings- og glædesfyldt for singlekvinder i Danmark gennem netværk og relevante foredrag – noget jeg ville have ønsket fandtes, da jeg selv havde brug for det.Regler for Brunchklubben

Du må bruge Facebook-gruppen til at spørge om/diskutere alt, der har med livet som singlekvinde at gøre.

 

Det er dog IKKE tilladt for fagpersoner eller andre professionelle at reklamere for egne foredrag eller arrangementer (heller ikke selv om de er gratis), ligesom alt andet salg, freebies eller opsøgende arbejde med henblik på salg heller ikke er tilladt uden godkendelse.


Og vi hjælpes ad med at holde en gode tone, så alle føler sig velkomne.

 

Tilmeld dig herunder, og få adgang nu: